• Lique

Vacation / op vakantie!

This was my last 'job' for Craftin Desert Diva's.. Happy summer digis, coloured with TriBlend markers....

And: I'm going away today on a camping trip to the UK.. Ofcourse I took my colouring stuff with me and I've prepared some projects. So, if there's a wifi I will post. If there's no wifi, I'll post when I get back..next month... šŸ˜ƒ

Have a lovely summer, with lots of sunshine, a great holiday and... lots of colour.šŸŒž


Dit projectje was mijn laatste 'klus' voor Craftin Desert Divas (voorlopig) Vrolijke zomerse plaatjes, gekleurd met mijn TriBlend markers. Ze sluiten mooi aan bij mijn boodschap vandaag:

Ik ga op vakantie! Naar de UK, lekker lang kamperen.. Natuurlijk heb ik mijn kleurspullen bij me en heb ik wat projectjes voorbereid...Dus, als er wifi is, zal ik posten. Als er geen wifi is, dan post ik wanneer ik terug ben...volgende maand.. šŸ˜ƒ

Heb een fijne zomer, vol zon, een fijne vakantie... en veel kleur(en).šŸŒž


Supplies/Materialen:

Digi: Craftin Desert Divas Cool Summer and Summer Days

Markers: SpectrumNoir TriBlend markers


0 keer bekeken

© 2018 by Lique. Proudly created with wix.com

  • Black Pinterest Icon
  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon