• Lique

Vacation / op vakantie!

This was my last 'job' for Craftin Desert Diva's.. Happy summer digis, coloured with TriBlend markers....

And: I'm going away today on a camping trip to the UK.. Ofcourse I took my colouring stuff with me and I've prepared some projects. So, if there's a wifi I will post. If there's no wifi, I'll post when I get back..next month... šŸ˜ƒ

Have a lovely summer, with lots of sunshine, a great holiday and... lots of colour.šŸŒž


Dit projectje was mijn laatste 'klus' voor Craftin Desert Divas (voorlopig) Vrolijke zomerse plaatjes, gekleurd met mijn TriBlend markers. Ze sluiten mooi aan bij mijn boodschap vandaag:

Ik ga op vakantie! Naar de UK, lekker lang kamperen.. Natuurlijk heb ik mijn kleurspullen bij me en heb ik wat projectjes voorbereid...Dus, als er wifi is, zal ik posten. Als er geen wifi is, dan post ik wanneer ik terug ben...volgende maand.. šŸ˜ƒ

Heb een fijne zomer, vol zon, een fijne vakantie... en veel kleur(en).šŸŒž


Supplies/Materialen:

Digi: Craftin Desert Divas Cool Summer and Summer Days

Markers: SpectrumNoir TriBlend markers


7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Last Post

Sooo.... life took over. A new Job, new challenges. Less crafting time, less time to write and blog. And so I decided to stop this website. It will vanish on October 31st. It was fun to show you my pr

Ā© 2018 by Lique. Proudly created with wix.com

  • Black Pinterest Icon
  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon