• Lique

Power of coulour(ing)

Last week I worked hard on a new allocation I was given by CC, but I'm afraid I cannot share the details yet.. It was exciting and fun, that I càn tell 🤐 To relax a little I spent the Sunday afternoon colouring with my Spectrum Noir markers. It always helps me to unwind, to just sit at my desk, take out my markers and/or pencils and colour. While colouring I'm in a bubble. No idea what's going on in the world around me. Just picking colours, thinking about where to put shades and highlights, playing a little music in the background and enjoying a nice cup of tea.

I chose to work on a Kit and Clowder stamp I coloured before. The finch (I love little birds).

But with different colours, so the finch became a blue tit. Amazing what colours can do isn't it?

Used materials (markernumbers etc.) you'll find underneath the pictures.


De afgelopen week heb ik hard gewerkt aan een project van CC, maar daar mag ik nog niks over zeggen. 🤐 Het was spannend, nieuw en leuk, dat kan ik wèl zeggen..

Om mijn hoofd een beetje leeg te maken heb ik zondagmiddag lekker zitten kleuren. Kleuren ontspant. Gewoon lekker aan mijn bureau, kleuren kiezen, bepalen waar schaduw en waar highlights moeten komen. Muziekje aan, kopje thee erbij. Volledig in mijn eigen bubbel zit ik dan, de wereld om me heen komt dan nauwelijks (of eigenlijk. niet..) binnen.

Ik koos voor een stempel van Kit and Clowder die ik al eerder kleurde; de vink (ik ben gek op kleine vogeltjes) Maar nu met andere kleuren. Dus de vink werd een pimpelmees. Wat maken kleuren een verschil hè?

Gebruikte materialen (nummers van de markers enz) vind je onder de foto's.Used materials/Gebruikte materialen:


Stamp/Stempel: Kit and Clowder, March 2017

Paper/Papier: Neenah Classic White card; Crafter's Companion

Spectrum Noir Markers:

Finch/Vink: DG 1-2-3; CG1; CR1-3-6; DR3-4; EB2-3; IG2-4-5

Blue Tit/Pimpelmees: LY1-2-3; LV1-2-3; DG1-2-3; CG1; IG1-2; BGR2-3; GB9; EB1-2.

Highlights: gelpen


Thanks for stopping by, hope to see you next time!

Bedankt voor je bezoek, tot de volgende keer!


23 keer bekeken

© 2018 by Lique. Proudly created with wix.com

  • Black Pinterest Icon
  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon