• Lique

Kleuren is het beste medicijn/Colouring is the best medicine!

The flu has arrived here in the Ardennes. What a nasty little bugger it is.

So I didn't do much last week. Allthough... I have some exciting news to tell you, but that will have to wait till after Christmas. When I'm feeling low I still love to colour. In fact, it's the best medicine. That, watching TV (hooray for NETFLIX) and the loving care of my man are the best medicines. So.. I coloured some Christmas cards, some birthday cards and some other projects.. šŸ˜‰

So, I share with you this cute card I made yesterday. The sentiment is in Dutch, meaning 'Warm Wishes' And that's what I wish for you too.. Have a lovely Christmas, keep warm and enjoy all the good things coming your way.

Thanks for stopping by, see you soon!


De griep heeft toegeslagen in de Ardennen. Heftig virusje kan ik je zeggen. Dus ik heb niet zo heel veel gedaan de afgelopen week.

Hoewel... ik heb wel leuk nieuws, maar dat kan ik pas na de Kerst vertellen.

Als ik me niet zo lekker voel is kleuren het beste medicijn. Samen met TV kijken (Lang leve Netflix) en de goede zorgen van mijn lief natuurlijk. Dus ik heb wat kerst- en verjaardagskaartjes gemaakt. En nog aan wat andere projectjes gewerkt waar ik dus nog niks over kan zeggen.. šŸ˜‰

Dit kaartje maakte ik gisteren. Ik maak maar meteen van de gelegenheid gebruik om je heel fijne kerstdagen te wensen. Geniet van alle goede dingen die er op je pad komen.

Bedankt voor je bezoek, tot gauw weer!Supplies/Materialen:

Whimsey stamp 'Mistletoe Kisses' (freebie on Facebook)

Embossing folder by Dove Craft

SpectrumNoir markers C8-7; D2; DG3-2-1; IG3-1

SpectrumNoir Sparkle pen clear

Craft card

Crafter's Companion light printable card

8 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven

Last Post

Sooo.... life took over. A new Job, new challenges. Less crafting time, less time to write and blog. And so I decided to stop this website. It will vanish on October 31st. It was fun to show you my pr

Ā© 2018 by Lique. Proudly created with wix.com

  • Black Pinterest Icon
  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon