• Lique

Exciting news/Spannend nieuws

Bijgewerkt: 31 dec 2018


Hello there.

I hope you had a lovely Chrismas! Mine was not that brilliant because I'm ill with a pneumonia. But luckily I'm on the mend now, the antibiotics are doing what they're supposed to do.. And, I have some good news:

I can now finally share this exciting news with you: I'm a new member of the Crafting Desert Divas Digi Designteam

(doing happy dance..)

It's a small, homebased business, owned and run by Tara Bruening in the States. She sells gorgeous and fun stamps. I got to know her products through one of my lessons by Kit and Clowder..

Another step up in my creative career. I'm soo looking forward to work with these nice stamps (not expensive at all they aren't) Why not have a look yourself : www.craftindesertdivas.com

Anyway. My first Craftin Desert Diva post will be 2nd of January, to wish you all a happy 2019!

I hope you'll come back for it.. Thanks for stopping by today!


Hallo!

Ik hoop dat je een gezellige 1e kerstdag hebt gehad en aan het nagenieten bent. Mijn kerst is niet echt fantastisch dit jaar, ik ben ziek. Een heuse longontsteking. Pff.. Maar goed, ik ben ietsiepietsie beter, de antibiotica begint te werken, gelukkig. En ik mag eindelijk het goede nieuws delen dat ik al een tijdje heb:

Ik ben aangenomen in het Craftin Desert Divas Digi Designteam.. Yes!! (happy dance)

Het is een klein bedrijf, gerund door Tara Bruening, vanuit haar huis. Leuke stempels, zowel clearstamps als digitale, leuke stencils, dies, sequins, de hele mikmak! Als je wilt gaan kijken: www.craftindesertdivas.com

Ik kwam in aanraking met haar stempels (niet duur trouwens ook..) via een van mijn lessen van Kit and Clowder. En nu dus lid van het designteam. Weer een stap verder in mijn creatieve carriere.

Ben superblij en supertrots..

Binnenkort (op 2 januari a.s.) heb ik mijn eerste officiele post voor Tara en haar team. Dus.... ik hoop je dan hier te zien.

Vast een heel fijne jaarwisseling! Dat 2019 je maar mag brengen waar je op hoopt!

Onderaan deze post zie je vast wat voorbeelden van kaarten, gemaakt met stempels van Craftin Desert Divas.

Ik hoop je gauw weer te kunnen verwelkomen hier!20 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Last Post

Sooo.... life took over. A new Job, new challenges. Less crafting time, less time to write and blog. And so I decided to stop this website. It will vanish on October 31st. It was fun to show you my pr

© 2018 by Lique. Proudly created with wix.com

  • Black Pinterest Icon
  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon